Safari & Mozambique

Afrejse hver torsdag hele året

Drømmer du om at bade i et turkisblåt hav og derefter lægge dig på en kridhvid sandstrand? Få nogle skønne afslappende dage på et dejligt hotel i det ukendte ferieparadis Vilanculos i Mozambique. Vilanculos byder på vidunderlige hvide strande, azurblåt hav, og med beliggenhed som “gateway” til Bazaruto ø-havet er der også masser af aktivitetsmuligheder. Der er rigtig fine dykkermuligheder, snorkling, delfin- og hvalsafari, sejlture med de gamle dhow i øhavet, ridning, vandreture og meget andet.

Ture og oplevelser i Mozambique

På kysten og øerne fokuserer de landbaserede aktiviteter på gåture eller køreture i firhjulstrukne køretøjer på de sandede øer, ridning i det hvide sand på strandene og besøg i små lokale landsbyer. Vilanculos by ligger få kilometer fra stranden og her finder man restauranter, barer, indkøb og markeder med alt fra frisk frugt og grøntsager til forskelligt kunst og håndværk til at købe med hjem. Byen er til at komme rundt i til fods.

Havet omkring Vilanculos har roligt og lavt vand som er ideelt til vandsport. Der er mulighed for forskelligartede sejlture, snorkling eller dykning på koralrevet i Bazaruto national park er bestemt et besøg værd, hvor man kan se djævlerokker, hvalhaj, havskildpadder og hvis man er heldig pukkelhvaler, delfiner og den mærkværdige søko. Der er desuden rigtige gode fiske muligheder og dybhavsfiskeri efter havets “storvildt”.  Mozambique har utroligt meget at byde på!

I vores vinterhalvår er Mozambique 1 time foran Danmark og man skal derfor ikke bruge energi på at komme sig ovenpå jetlag.
Bestil rejsen nu!

HAR DU SPØRGSMÅL TIL REJSEN

Skriv til os

Dit navn
Dit email
Dit spørgsmål

SE HVILKE OPLEVELSER DER VENTER PÅ REJSEN

Dagsprogram

Dag 1: Torsdag: Danmark – Johannesburg

Afgang fra Danmark sidst på eftermiddagen til Sydafrika via europæisk lufthavn.

Dag 2: Fredag: Johannesburg – Balule River Lodge

Flyet fra Europa lander tidligt om morgenen i Johannesburg. Efter et par timers ventetid flyves til den lokale lufthavn ved Kruger National Park. Transport til lodgen i bil. Velkomst i lodgen med en dejlig frokost. Informationsmøde og afslapning i de nye omgivelser.

Dag 3: Lørdag: Gamedrives i Balule Nature Reserve

Lørdagen byder på to gamedrives i åbne safari biler i Balule Nature Reserve, en morgen gamedrive kl. 6.00 og en eftermiddagsgamedrive kl. 15.30. Vi har forhåbentlig held til at få øje på både zebraer, gnuer, elefanter, giraffer, løver, vortesvin, impalaer, kuduer, aber, næsehorn m.fl., men som altid når man har med naturen at gøre, er det ikke til at sige, hvad vi kommer til at se. Blot er ét sikkert: Safari på denne måde er en oplevelse i særklasse, fordi man hele tiden følger dyrene, deres spor og lugte. Morgenens gamedrive afsluttes med en lækker “champagne breakfast” ved udsigtspunktet Lion View midt ude i bushen, hvorfra der er en pragtfuld udsigt til Drakensbjergene. Under eftermiddagens gamedrive gør vi holdt ude i bushen lige før solen går ned. Her får vi den klassiske “sundowner”, mens vi nyder de fantastiske lyde og dufte fra bushen og dens planter og dyr, indtil turen går tilbage til lodgen, hvor middagen venter.

Klik her for at se video fra gamedrive i Balule Nature Reserve

Dag 4: Søndag: Kruger National Park

Inden solopgang serveres et let morgenmåltid i lodgen, og efter en times kørsel i bil når vi den statsejede del af Kruger National Park – netop som solen står op. Parken er Sydafrikas største og mest imponerende dyrepark med et areal på omkring 20.000 kvadratkilometer. I Kruger National Park er der mulighed for at opleve Afrikas dyreliv på tæt hold, blandt andet ”The Big Five” – en gammel betegnelse for de mest eftertragtede jagttrofæer: leopard, løve, næsehorn, bøffel og elefant. Vi kører i åbne safari biler; i jagten på dyrene viser vores ranger vej, og han ved nøjagtigt, hvad vi skal observere. Han kender de vandhuller, hvor safari dyrene oftest kommer ned for at drikke, og de sletter, hvor de forskellige dyrearter typisk opholder sig. Undervejs gør vi holdt i en af parkens rest camps, hvor der serveres brunch, tilberedt af vores rangers. I løbet af safari turen standser vi forskellige steder for at strække benene og få kolde drikke, snacks og frokost. Vi kører ud af Kruger National Park lige før solnedgang og ankommer til Balule River Lodge hvor et herligt aftensmåltid venter os.

Klik her for at se video fra safari i Kruger National Park

Dag 5: Mandag: Afslapning i Balule Nature Reserve + Balule/tilkøbsaktiviteter

Nyd en afslappende dag i Balule River Lodge, hvor du f.eks. kan ligge og slappe af ved poolen eller sidde på terrassen og spotte de dyr, der opholder sig omkring lodgen. Du kan også vælge en af de mange ekstra ture, der kan tilkøbes, f.eks. ballon-safari, Olifants River Cruise eller Shangaan Tribal Village. Eller hvad med en safari på elefantryg?

Dag 6: Tirsdag: Gamedrives i Balule Nature Reserve

Tirsdagen starter vi igen tidligt med en morgen gamedrive i lodgens åbne safaribiler. Vi spotter dyrene i Balule Nature Reserve, mens bushen vågner og solen gradvist kommer højere og højere op på himlen.

Om eftermiddagen kl. 15.30 er der gamedrive i Balule Nature Reserve, hvor der igen er rigtig god mulighed for at se antiloper, giraffer, næsehorn, aber og mange andre dyr. Undervejs gør vi holdt for at nyde solnedgangen og den klassiske “sundowner”, mens vi nyder de fantastiske lyde og dufte fra bushen og dens planter og dyr, indtil turen går tilbage til lodgen, hvor middagen venter. I stedet for bushwalk og gamedrive i Balule Nature Reserve, kan du vælge at tage ud på en af de mange ekstra ture, der kan tilkøbes.

Dag 7: Onsdag: Gamedrives i Balule Nature Reserve eller tilkøbsaktiviteter + “bush braii”

Morgenen og formiddagen er til afslapning i lodgen, eller kan bruges på tilkøbsaktiviteter.

Om eftermiddagen er der gamedrive i Balule Nature Reserve. Hvis vejret er godt slutter aftenen af med en traditionel sydafrikanske grillaften, “bush braii”, ved udsigtspunktet Lion View, hvor vi nyder en lækker middag under den afrikanske stjernehimmel. Det er en fantastisk stemning, der breder sig, når kødet dufter på grillen, rødvinen kommer i glasset, og tjenerne dækker bordet med levende lys og hvid dug, alt imens cikaderne synger og løverne brøler i det fjerne.

Dag 8: Torsdag: Bushwalk og gamedrive i Balule Nature Reserve eller tilkøbsaktiviteter

Vi starter dagen tidligt med en bushwalk. Safari på denne måde er en enestående oplevelse, hvor man på tæt hold mærker den intense sydafrikanske natur og kommer helt tæt på dyrene i deres naturlige omgivelser. På turen, som finder sted i Balule Nature Reserve, kan man møde et udpluk af de dyr, som lever i den sydafrikanske bush, f.eks. giraf, vortesvin, impala, waterbuck, bavian, zebra, og – hvis man er heldig – elefant og flodhest. Vi bliver naturligvis ledsaget af en erfaren guide, som har kendskab til naturen og dyrene. Guiden fortæller om dyrene fra pattedyrene til insekterne, om vegetationen, om klimaet og meget mere. Om eftermiddagen kl. 15.30 er der gamedrive i Balule Nature Reserve, hvor der igen er rigtig god mulighed for at se antiloper, giraffer, næsehorn, aber og mange andre dyr. Undervejs gør vi holdt for at nyde solnedgangen og den klassiske “sundowner”, mens vi nyder de fantastiske lyde og dufte fra bushen og dens planter og dyr, indtil turen går tilbage til lodgen, hvor middagen venter. I stedet for bushwalk og gamedrive i Balule Nature Reserve, kan du vælge at tage ud på en af de mange ekstra ture, der kan tilkøbes.

Dag 9: Fredag: Balule River Lodge – Mozambique

Afrejse fra Balule River Lodge om formiddagen. Herfra køres til Mpumalanga lufthavn for fly til Mozambique.

Ved ankomst til Mozambique køres til det valgte hotel – enten Bahia Mar Boutique Hotel & Beach Club, Casa Rex Boutique Hotel eller Anantara Bazaruto.

Dag 10-16: Mozambique

Du tilbringer dette ophold ved Mozambiques hvide sandstrande.

Dag 17: Mozambique – Europa

På denne dag er der arrangeret transfer fra hotellet til Vilanculos lufthavn, hvorfra I flyver tilbage til Europa.

Dag 18: Europa – Danmark

Flyet fra Sydafrika lander i den europæiske lufthavn tidligt om morgenen.

Efter nogle timers ventetid fortsættes hjemrejsen med fly til Danmark, hvor der afhængig af forbindelsen er ankomst sidst på formiddagen/først på eftermiddagen.

Vælg mellem følgende hoteller

Priser & detaljer

Bahia Mar Boutique Hotel

2020 Priser fra: JanuarFebruarMartsAprilMajJuniJuliAugustSeptemberOktoberNovemberDecember
Dobbeltværelse32.395,-32.395,-32.395,-27.395,-27.395,-31.395,-31.395,-31.395,-31.395,-32.395,-32.395,-32.395,-

Prisen inkluderer:

  • Fly København-Phalaborwa/Hoedspruit, Mpumalanga-Vilanculos, Vilanculos-København
  • Afhentning i Phalaborwa/Hoedspruit Lufthavn og biltransfer til Balule River Lodge
  • 7 overnatninger i Balule River Lodge i delt standard-dobbeltværelse
  • Fuld forplejning i Balule River Lodge, eksklusiv drikkevarer*)
  • 2 morgen-gamedrives i Balule Nature Reserve, den ene afsluttes med “champagne breakfast” i lodgen
  • Heldagssafari i Kruger National Park
  • 2 eftermiddags-gamedrives i Balule Nature Reserve med “sundowner” i bushen
  • Gamedrive i Balule Nature Reserve med “bush braii”
  • Bushwalk i Balule Nature Reserve
  • Bil-transfer fra Balule til Mpumalanga lufthavn
  • Transfer Vilanculos lufthavn – hotel t/r
  • 7 overnatninger på det valgte hotel i Mozambique
  • Halvpension på Casa Rex Boutique Hotel og Bahia Mar Boutique Hotel (morgenmad og middag), Hotel Anantara Bazaruto er med All Inklusive

Prisen inkluderer ikke

 • Drikkevarer (Der er mulighed for tilkøb af drinkspakke på Balule, så opholdet bliver All Inclusive. Drinkspakken koster kr. 1.995 pr. voksen pr. uge, og kr. 695 pr. barn under 18 år pr. uge. Drinkspakken indeholder husets vin, øl, vand og spiritus fra drinkskortet (lokale mærker).
 • Drikkepenge
 • Rejse / afbestillingsforsikring
 • Tilkøbte udflugter
 • Obligatorisk EU-ansvarsforsikring: DKK 35.- pr. person
 • Alt ikke nævnt under “Prisen inkluderer”

Safari Eksperten har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din safarirejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Safari Eksperten, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@safarieksperten.dk

*Drinkspakke – Der er mulighed for tilkøb af drinkspakke, så opholdet bliver All Inclusive. Drinkspakken koster kr. 1.995 pr. voksen pr. uge, og kr. 695 pr. barn under 18 år pr. uge. Drinkspakken indeholder husets vin, øl, vand og spiritus fra drinkskortet (lokale mærker)

Tilkøbsaktiviteter

Ønsker du at vide mere om vores tilkøbsaktiviteter samt priser?

Klik her