18 dages safari & Mauritius

Afrejse hver torsdag hele året

Den smukke tropeø, Mauritius, der er kendt for sine smukke hvide sandstrande og turkisblå vand, byder på rig mulighed for sol, afslapning og badeferie. Mauritius er et sandt tropisk paradis med bjergtagende natur. Foruden de fantastiske strande og det smukke hav, findes tropiske, frodige skove med eksotiske planter og smukke vandfald.

Er du den aktive type, er der rig mulighed for at lave en række af bl.a. vandaktiviteter som fiskeri, sejlads, snorkling, surfing og dykning.

Bestil rejsen nu!

HAR DU SPØRGSMÅL TIL REJSEN

Skriv til os

Dit navn
Dit email
Dit spørgsmål

SE HVILKE OPLEVELSER DER VENTER PÅ REJSEN

Dagsprogram

Dag 1: Torsdag: Danmark – Johannesburg

Afgang fra Danmark sidst på eftermiddagen til Sydafrika via europæisk lufthavn.

Dag 2: Fredag: Johannesburg – Balule River Lodge

Flyet fra Europa lander tidligt om morgenen i Johannesburg. Efter et par timers ventetid flyves til den lokale lufthavn ved Kruger National Park. Transport til lodgen i bil. Velkomst i lodgen med en dejlig frokost. Informationsmøde og afslapning i de nye omgivelser.

Dag 3: Lørdag: Gamedrives i Balule Nature Reserve

Lørdagen byder på to gamedrives i åbne safari biler i Balule Nature Reserve, en morgen gamedrive kl. 6.00 og en eftermiddagsgamedrive kl. 15.30. Vi har forhåbentlig held til at få øje på både zebraer, gnuer, elefanter, giraffer, løver, vortesvin, impalaer, kuduer, aber, næsehorn m.fl., men som altid når man har med naturen at gøre, er det ikke til at sige, hvad vi kommer til at se. Blot er ét sikkert: Safari på denne måde er en oplevelse i særklasse, fordi man hele tiden følger dyrene, deres spor og lugte. Morgenens gamedrive afsluttes med en lækker “champagne breakfast” ved udsigtspunktet Lion View midt ude i bushen, hvorfra der er en pragtfuld udsigt til Drakensbjergene. Under eftermiddagens gamedrive gør vi holdt ude i bushen lige før solen går ned. Her får vi den klassiske “sundowner”, mens vi nyder de fantastiske lyde og dufte fra bushen og dens planter og dyr, indtil turen går tilbage til lodgen, hvor middagen venter.

Klik her for at se video fra gamedrive i Balule Nature Reserve

Dag 4: Søndag: Kruger National Park

Inden solopgang serveres et let morgenmåltid i lodgen, og efter en times kørsel i bil når vi den statsejede del af Kruger National Park – netop som solen står op. Parken er Sydafrikas største og mest imponerende dyrepark med et areal på omkring 20.000 kvadratkilometer. I Kruger National Park er der mulighed for at opleve Afrikas dyreliv på tæt hold, blandt andet ”The Big Five” – en gammel betegnelse for de mest eftertragtede jagttrofæer: leopard, løve, næsehorn, bøffel og elefant. Vi kører i åbne safari biler; i jagten på dyrene viser vores ranger vej, og han ved nøjagtigt, hvad vi skal observere. Han kender de vandhuller, hvor safari dyrene oftest kommer ned for at drikke, og de sletter, hvor de forskellige dyrearter typisk opholder sig. Undervejs gør vi holdt i en af parkens rest camps, hvor der serveres brunch, tilberedt af vores rangers. I løbet af safari turen standser vi forskellige steder for at strække benene og få kolde drikke, snacks og frokost. Vi kører ud af Kruger National Park lige før solnedgang og ankommer til Balule River Lodge hvor et herligt aftensmåltid venter os.

Klik her for at se video fra safari i Kruger National Park

Dag 5: Mandag: Afslapning i Balule Nature Reserve + Balule/tilkøbsaktiviteter

Nyd en afslappende dag i Balule River Lodge, hvor du f.eks. kan ligge og slappe af ved poolen eller sidde på terrassen og spotte de dyr, der opholder sig omkring lodgen. Du kan også vælge en af de mange ekstra ture, der kan tilkøbes, f.eks. ballon-safari, Olifants River Cruise eller Shangaan Tribal Village. Eller hvad med en safari på elefantryg?

Dag 6: Tirsdag: Gamedrives i Balule Nature Reserve

Tirsdagen starter vi igen tidligt med en morgen gamedrive i lodgens åbne safaribiler. Vi spotter dyrene i Balule Nature Reserve, mens bushen vågner og solen gradvist kommer højere og højere op på himlen.

Om eftermiddagen kl. 15.30 er der gamedrive i Balule Nature Reserve, hvor der igen er rigtig god mulighed for at se antiloper, giraffer, næsehorn, aber og mange andre dyr. Undervejs gør vi holdt for at nyde solnedgangen og den klassiske “sundowner”, mens vi nyder de fantastiske lyde og dufte fra bushen og dens planter og dyr, indtil turen går tilbage til lodgen, hvor middagen venter. I stedet for bushwalk og gamedrive i Balule Nature Reserve, kan du vælge at tage ud på en af de mange ekstra ture, der kan tilkøbes.

Dag 7: Onsdag: Gamedrives i Balule Nature Reserve eller tilkøbsaktiviteter + “bush braii”

Morgenen og formiddagen er til afslapning i lodgen, eller kan bruges på tilkøbsaktiviteter.

Om eftermiddagen er der gamedrive i Balule Nature Reserve. Hvis vejret er godt slutter aftenen af med en traditionel sydafrikanske grillaften, “bush braii”, ved udsigtspunktet Lion View, hvor vi nyder en lækker middag under den afrikanske stjernehimmel. Det er en fantastisk stemning, der breder sig, når kødet dufter på grillen, rødvinen kommer i glasset, og tjenerne dækker bordet med levende lys og hvid dug, alt imens cikaderne synger og løverne brøler i det fjerne.

Dag 8: Torsdag: Bushwalk og gamedrive i Balule Nature Reserve eller tilkøbsaktiviteter

Vi starter dagen tidligt med en bushwalk. Safari på denne måde er en enestående oplevelse, hvor man på tæt hold mærker den intense sydafrikanske natur og kommer helt tæt på dyrene i deres naturlige omgivelser. På turen, som finder sted i Balule Nature Reserve, kan man møde et udpluk af de dyr, som lever i den sydafrikanske bush, f.eks. giraf, vortesvin, impala, waterbuck, bavian, zebra, og – hvis man er heldig – elefant og flodhest. Vi bliver naturligvis ledsaget af en erfaren guide, som har kendskab til naturen og dyrene. Guiden fortæller om dyrene fra pattedyrene til insekterne, om vegetationen, om klimaet og meget mere. Om eftermiddagen kl. 15.30 er der gamedrive i Balule Nature Reserve, hvor der igen er rigtig god mulighed for at se antiloper, giraffer, næsehorn, aber og mange andre dyr. Undervejs gør vi holdt for at nyde solnedgangen og den klassiske “sundowner”, mens vi nyder de fantastiske lyde og dufte fra bushen og dens planter og dyr, indtil turen går tilbage til lodgen, hvor middagen venter. I stedet for bushwalk og gamedrive i Balule Nature Reserve, kan du vælge at tage ud på en af de mange ekstra ture, der kan tilkøbes.

Dag 9: Fredag: Balule River Lodge – Johannesburg

Afrejse fra Balule River Lodge om formiddagen og ankomst til Johannesburg først på eftermiddagen.

Flyet til Mauritius afgår lørdag morgen, derfor overnattes på et lufthavnshotel ved O. R. Tambo International Airport i Johannesburg.

Dag 10-17: Mauritius

Afrejse fra Johannesburg lørdag morgen med ankomst til Mauritius om eftermiddagen lokal tid.

Afhentning i Mauritius’ Lufthavn og transfer i bil til hotellet.

Ankomst og check-in på hotellet, hvor det gæstfrie personale står klar til at tage imod dig.
De næste 8 dage skal tilbringes på denne bounty-ø, som byder på de lækreste strande og det mest indbydende badevand, et behageligt klima og et smukt kuperet landskab med den skønneste farvepragt.

Har man lyst til at opleve øens kulturelle seværdigheder og smukke, varierede natur, er der mulighed for at leje bil eller booke guidede hel- eller halvdagsture på hotellet. Mulighederne er mange: Sejltur til Ile Aux Cerfs, besøg på tefabrikken Bois Cherí eller en tur til den botaniske have fra 1753, The Royal Botanical Gardens of Pamplemousses. Eller hvad med en tur til Black River Gorges, hvor der findes vaskeægte jungle, et besøg på det fantastiske marked i hovedstaden Port Louis eller en udflugt til de prægtige huse fra kolonitiden i Eureka og Les Aubineaux. Mange betragter Mauritius som værende den perfekte destination til afslapning, men faktisk tilbyder øen også et væld af seværdigheder.

Har man et ønske om aktiv ferie, byder hotellerne på alle former for vandsport såsom vandski, windsurfing, sejlads, kajak, dykning, snorkeldykning, vandaerobic, dybhavsfiskeri og katamaransejlads. På land kan man blandt andet spille tennis eller boccia, dyrke yoga eller fitness eller spille volleyball og fodbold.
De fleste sportsaktiviteter er gratis.

Dag 17: Mauritius – Europa

Transfer i bil fra hotellet til Mauritius’ Lufthavn.

Afrejse sidst på eftermiddagen med fly fra Mauritius til Johannesburg, hvor man lander først på aftenen lokal tid.

Samme aften flyver man videre fra Johannesburg til Europa.

Dag 18: Europa – Danmark

Flyet fra Sydafrika lander i den europæiske lufthavn tidligt om morgenen.

Efter nogle timers ventetid fortsættes hjemrejsen med fly til Danmark, hvor der afhængig af forbindelsen er ankomst sidst på formiddagen/først på eftermiddagen.

Vælg mellem følgende hoteller

Priser & detaljer

Pointe aux Biches

Pointe aux Biches er vores bronzeprodukt. Vi tilbyder også vores sølv- og guldprodukt, Radisson Blu Azuri eller Le Telfair.

2020 Priser fra: JanuarFebruarMartsAprilMajJuniJuliAugustSeptemberOktoberNovemberDecember
Dobbeltværelse31.995,-31.995,-32.395,-25.395,-25.395,-29.395,-30.695,-29.695,-30.395,-31.995,-32.395,-31.395,-
Børn 2 - 11 år24.395,-24.395,-24.395,-19.595,-19.595,-22.595,-23.695,-22.695,-22.895,-24.395,-24.395,-23.895,-

Radisson Blu Azuri

*Radisson Blu Azuri er vores sølv produkt. Vi tilbyder også vores bronze og gulv produkt, Pointe aux Biches eller Le Telfair.

2020 Priser fra: JanuarFebruarMartsAprilMajJuniJuliAugustSeptemberOktoberNovemberDecember
Dobbeltværelse33.695,-33.695,-33.695,-26.395,-26.395,-30.395,-31.395,-30.395,-30.395,-33.695,-33.095,-33.095,-
Børn 2 - 11 år23.895,-23.895,-23.895,-17.995,-17.995,-20.995,-21.995,-20.995,-20.995,-23.895,-23.895,-23.895,-

Le Telfair

Le Telfair er vores guldprodukt. Vi tilbyder også vores bronze- og sølvprodukt, Radisson Blu Azuri eller Le Telfair.

2020 Priser fra: JanuarFebruarMartsAprilMajJuniJuliAugustSeptemberOktoberNovemberDecember
Dobbeltværelse38.495,-38.495,-38.495,-28.995,-28.995,-32.995,-33.495,-32.995,-32.995,-38.495,-41.295,-38.495,-
Børn 2 - 11 år22.895,-22.895,-22.895,-18.895,-18.895,-21.895,-21.895,-21.895,-21.895,-22.895,-26.995,-22.895,-

Prisen inkluderer:

 • Fly København-Phalaborwa, Phalaborwa-Johannesburg, Johannesburg-Mauritius og Mauritius-København
 • Afhentning i Phalaborwa lufthavn og biltransfer til/fra Balule River Lodge
 • 7 overnatninger i Balule River Lodge
 • Fuld forplejning i Balule River Lodge, eksklusive drikkevarer*
 • 2 morgen gamedrives i Balule Nature Reserve, den ene med “champagne breakfast” i bushen
 • Heldagssafari i Kruger National Park
 • 2 eftermiddags gamedrives i Balule Nature Reserve med “sundowner” i bushen
 • Gamedrive i Balule Nature Reserve med “bush braii”
 • Bushwalk i Balule Nature Reserve
 • 1 overnatning på lufthavnshotel ved O. R. Tambo International Airport i Johannesburg
 • Transfer Mauritius Lufthavn– hotel t/r
 • 7 overnatninger på Mauritius på det valgte hotel
 • Halvpension på hotel på Mauritius (morgenmad og middag)

Prisen inkluderer ikke

 • Drikkevarer (Der er mulighed for tilkøb af drinkspakke på Balule, så opholdet bliver All Inclusive. Drinkspakken koster kr. 1.995 pr. voksen pr. uge, og kr. 695 pr. barn under 18 år pr. uge. Drinkspakken indeholder husets vin, øl, vand og spiritus fra drinkskortet (lokale mærker)).
 • Drikkepenge
 • Rejse / afbestillingsforsikring
 • Tilkøbte udflugter
 • Obligatorisk EU-ansvarsforsikring: DKK 35.- pr. person
 • Alt ikke nævnt under “Prisen inkluderer”

Safari Eksperten har indgået et samarbejde med Europæiske ERV, og er glade for både at kunne tilbyde dig en ideel rejseforsikring til dækning på din safarirejse samt en afbestillingsforsikring i tilfælde af, at du må aflyse rejsen på grund af sygdom.

Ønsker du at tegne en rejse- eller afbestillingsforsikring gennem Safari Eksperten, kan du kontakte din rejsekonsulent eller vores support på telefon 56 36 25 45 eller sende en mail til info@safarieksperten.dk

*Drinkspakke – Der er mulighed for tilkøb af drinkspakke, så opholdet bliver All Inclusive. Drinkspakken koster kr. 1.995 pr. voksen pr. uge, og kr. 695 pr. barn under 18 år pr. uge. Drinkspakken indeholder husets vin, øl, vand og spiritus fra drinkskortet (lokale mærker)

Tilkøbsaktiviteter

Ønsker du at vide mere om vores tilkøbsaktiviteter samt priser?

Klik her