10 dages safari rejse i Sydafrika

Afrejse hver torsdag hele året

På rejsen ”Safari – 10 dage i Balule”, får du 7 nætter i Balule River Lodge og 9 forskellige safari udflugter inkluderet i rejsens pris. Du oplever den smukke natur i Great Kruger National Park og får en række fantastiske safari oplevelser i Balule Nature Reserve og Kruger National Park. Har du lyst til endnu flere oplevelser, byder vi på en lang række ekstra safari ture og oplevelser, som kan tilkøbes, f.eks. cruise på Olifants River, Ballon-safari eller besøg i Shangaan Tribal Village.

Hvornår skal du vælge vores 10-dages safari rejse?

10-dages turen er god for dig, der har begrænset tid til rådighed, og som ønsker at opleve alle de highlights, som Great Kruger National Park og safari i Sydafrika byder på.

Der er ingen tidsforskel mellem Danmark og Sydafrika, derfor skal du ikke bruge energi på at komme dig oven på jetlag. Der er fem forskellige safari ture inkluderet i rejsens pris og to indlagte “fridage”, hvor du enten kan nyde omgivelserne i fred og ro i lodgen eller booke ekstra safari ture.
Bestil rejsen nu!

HAR DU SPØRGSMÅL TIL REJSEN

Skriv til os

Dit navn
Dit email
Dit spørgsmål

SE HVILKE OPLEVELSER DER VENTER PÅ REJSEN

Dagsprogram

Dag 1: Danmark – Johannesburg

Afgang fra Danmark sidst på eftermiddagen til Sydafrika via europæisk lufthavn.

Dag 2: Johannesburg – Balule River Lodge

Flyet fra Europa lander tidligt om morgenen i Johannesburg. Efter et par timers ventetid flyves til den lokale lufthavn ved Kruger National Park. Transport til lodgen i bil. Velkomst i lodgen med en dejlig frokost. Informationsmøde og afslapning i de nye omgivelser.

Dag 3: Gamedrives i Balule Nature Reserve

Lørdagen byder på to gamedrives i åbne safari biler i Balule Nature Reserve, en morgen gamedrive kl. 6.00 og en eftermiddagsgamedrive kl. 15.30. Vi har forhåbentlig held til at få øje på både zebraer, gnuer, elefanter, giraffer, løver, vortesvin, impalaer, kuduer, aber, næsehorn m.fl., men som altid når man har med naturen at gøre, er det ikke til at sige, hvad vi kommer til at se. Blot er ét sikkert: Safari på denne måde er en oplevelse i særklasse, fordi man hele tiden følger dyrene, deres spor og lugte. Morgenens gamedrive afsluttes med en lækker “champagne breakfast” ved udsigtspunktet Lion View midt ude i bushen, hvorfra der er en pragtfuld udsigt til Drakensbjergene. Under eftermiddagens gamedrive gør vi holdt ude i bushen lige før solen går ned. Her får vi den klassiske “sundowner”, mens vi nyder de fantastiske lyde og dufte fra bushen og dens planter og dyr, indtil turen går tilbage til lodgen, hvor middagen venter.

Klik her for at se video fra gamedrive i Balule Nature Reserve

Dag 4: Kruger National Park

Inden solopgang serveres et let morgenmåltid i lodgen, og efter en times kørsel i bil når vi den statsejede del af Kruger National Park – netop som solen står op. Parken er Sydafrikas største og mest imponerende dyrepark med et areal på omkring 20.000 kvadratkilometer. I Kruger National Park er der mulighed for at opleve Afrikas dyreliv på tæt hold, blandt andet ”The Big Five” – en gammel betegnelse for de mest eftertragtede jagttrofæer: leopard, løve, næsehorn, bøffel og elefant. Vi kører i åbne safari biler; i jagten på dyrene viser vores ranger vej, og han ved nøjagtigt, hvad vi skal observere. Han kender de vandhuller, hvor dyrene oftest kommer ned for at drikke, og de sletter, hvor de forskellige dyrearter typisk opholder sig. Undervejs gør vi holdt i en af parkens rest camps, hvor der serveres brunch, tilberedt af vores rangers. I løbet af turen standser vi forskellige steder for at strække benene og få kolde drikke, snacks og frokost. Vi kører ud af parken lige før solnedgang og ankommer til Balule River Lodge, hvor et herligt aftensmåltid venter os.

Klik her for at se video fra safari i Kruger National Park

Dag 5: Afslapning i Balule Nature Reserve + Balule/tilkøbsaktiviteter

Nyd en afslappende dag i Balule River Lodge, hvor du f.eks. kan ligge og slappe af ved poolen eller sidde på terrassen og spotte de dyr, der opholder sig omkring lodgen. Du kan også vælge en af de mange ekstra ture, der kan tilkøbes, f.eks. ballon-safari, Olifants River Cruise eller Shangaan Tribal Village. Eller hvad med en safari på elefantryg?

Dag 6: Gamedrives i Balule Nature Reserve

Tirsdagen starter vi igen tidligt med en morgen gamedrive i lodgens åbne safaribiler. Vi spotter dyrene i Balule Nature Reserve, mens bushen vågner og solen gradvist kommer højere og højere op på himlen.

Om eftermiddagen kl. 15.30 er der gamedrive i Balule Nature Reserve, hvor der igen er rigtig god mulighed for at se antiloper, giraffer, næsehorn, aber og mange andre dyr. Undervejs gør vi holdt for at nyde solnedgangen og den klassiske “sundowner”, mens vi nyder de fantastiske lyde og dufte fra bushen og dens planter og dyr, indtil turen går tilbage til lodgen, hvor middagen venter. I stedet for bushwalk og gamedrive i Balule Nature Reserve, kan du vælge at tage ud på en af de mange ekstra ture, der kan tilkøbes.

Dag 7: Gamedrives i Balule Nature Reserve eller tilkøbsaktiviteter + “bush braii”

Morgenen og formiddagen er til fri disposition, og kan bruges på afslapning eller tilkøbsaktiviteter.

Om eftermiddagen er der gamedrive i Balule Nature Reserve. Hvis vejret er godt slutter aftenen af med en traditionel sydafrikanske grillaften, “bush braii”, ved udsigtspunktet Lion View, hvor vi nyder en lækker middag under den afrikanske stjernehimmel. Det er en fantastisk stemning, der breder sig, når kødet dufter på grillen, rødvinen kommer i glasset, og tjenerne dækker bordet med levende lys og hvid dug, alt imens cikaderne synger og løverne brøler i det fjerne.

Dag 8: Bushwalk i Balule Nature Reserve / tilkøbsaktiviteter

Vi starter dagen tidligt med en bushwalk. Safari på denne måde er en enestående oplevelse, hvor man på tæt hold mærker den intense sydafrikanske natur og kommer helt tæt på dyrene i deres naturlige omgivelser. På turen, som finder sted i Balule Nature Reserve, kan man møde et udpluk af de dyr, som lever i den sydafrikanske bush, f.eks. giraf, vortesvin, impala, waterbuck, bavian, zebra, og – hvis man er heldig – elefant og flodhest. Vi bliver naturligvis ledsaget af en erfaren guide, som har kendskab til naturen og dyrene. Guiden fortæller om dyrene fra pattedyrene til insekterne, om vegetationen, om klimaet og meget mere.
Eftermiddagen er til fri disposition. Det er muligt at tilkøbe aktiviteter eller blot slappe af ved poolen eller på lodgen.

Dag 9: Balule River Lodge – Europa

Om formiddagen er der transfer fra Balule River Lodge til den lokale lufthavn, hvorfra der flyves til Johannesburg. Flyet til Europa afgår om aftenen, så der er nogle timers ventetid i Johannesburg.

Dag 10: Europa – Danmark

Flyet fra Johannesburg lander i den europæiske lufthavn tidligt om morgenen. Efter nogle timers ventetid fortsættes med fly til Danmark, hvor der afhængig af forbindelsen er ankomst sidst på formiddagen/først på eftermiddagen.

Priser & detaljer

2020JanuarFebruarMartsApril* MajJuniJuliAugustSeptemberOktoberNovemberDecember2/4&9/4*
Dobbeltværelse 18.995,- 18.995,- 18.995,- 13.995,- 13.995,- 17.995,- 18.995,- 17.995,- 17.995,- 18.995,- 18.995,- 18.995,- 18.995,-
Enkeltværelse 21.395,- 21.395,- 21.395,- 16.395,- 16.395,- 20.395,- 21.395,- 20.395,- 20.395,- 21.395,- 21.395,- 21.395,- 21.395,-
Børn 2-11 år16.995,- 16.995,- 16.995,- 12.995,- 12.995,- 15.995,-16.995,- 15.995,- 15.995,- 16.995,- 16.995,- 16.995,- 16.995,-

Prisen inkluderer:

 • Fly København-Phalaborwa t/r
 • Afhentning i Phalaborwa lufthavn og biltransfer til/fra Balule River Lodge
 • 7 overnatninger i Balule River Lodge.
 • Fuld forplejning eksklusive drikkevarer*
 • 2 morgen gamedrives i Balule Nature Reserve
 • Heldagssafari i Kruger National Park.
 • 2 eftermiddags gamedrives i Balule Nature Reserve
 • Gamedrive i Balule Nature Reserve med “bush braii”
 • Bushwalk i Balule Nature Reserve

Prisen inkluderer ikke:

 • Drikkevarer*
 • Drikkepenge
 • Rejse & afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Ekstra udflugter som ikke er inkl. i program
 • Alt som ikke står nævnt under “prisen inkluderer”

*Drinkspakke – Der er mulighed for tilkøb af drinkspakke, så opholdet bliver All Inclusive. Drinkspakken koster kr. 1.995 pr. voksen pr. uge, og kr. 695 pr. barn under 18 år pr. uge. Drinkspakken indeholder husets vin, øl, vand og spiritus fra drinkskortet (lokale mærker)

Tilkøbsaktiviteter

Ønsker du at vide mere om vores tilkøbsaktiviteter samt priser?

Klik her