GENEREL INFORMATION

Rejser

Det sydlige Afrika har utroligt meget at byde på!
Et ophold hos Balule River Lodge er en fantastisk oplevelse i sig selv, men skulle du ønske mere, hvorfor så ikke kombinere din tur med en lækker storbyferie i Cape Town, et besøg ved fantastiske Victoria Falls, en luksuriøs badeferie på paradisøen Mauritius samt skønne Mozambique og Zanzibar. 

Vi sørger for, at I får en uforglemmelig tur!  

STORSLÅEDE SAFARIOPLEVELSER VENTER PÅ DIG

Rejser til Balule River Lodge

LODGENS PLACERING

Kruger National Park

Balule River Lodge er beliggende i det ubetinget bedste safari område i Sydafrika: Great Kruger National Park.
Lodgen er naturskønt beliggende i naturreservatet Balule Nature Reserve, lige ned til Olifants River, som løber gennem det 35.000 hektar store reservat.
Balule Nature Reserve er et “Big Five” safari område, som er en del af den kæmpestore Great Kruger National Park.

Balule Nature Reserve, en del af Great Kruger National Park

Balule Nature Reserve er et fantastisk sted for safari i Sydafrika, fordi det er hjemsted for ”The Big Five” (løve, leopard, elefant, næsehorn og bøffel) og verdensberømt for det varierede dyre- og fugleliv.
Området er samtidig en del af Great Kruger National Park, som er betegnelsen for det samlede areal af såvel den statsejede del af parken (Kruger National Park) som de tilstødende private reservater (herunder Balule Nature Reserve), hvor man har nedlagt de officielle hegn i forsøget på at genskabe safari dyrenes naturlige vandringsmønster.

Balule Nature Reserve blev grundlagt for 10 år siden, da nogle jordejere besluttede at nedlægge hegnene mellem deres jorde, sådan at dyrene kunne vandre frit. Siden er reservatet vokset til et område på ikke mindre end 35.000 hektar, og det vokser stadig i takt med at flere jordejere tilslutter sig. At hegnene er blevet nedlagt har betydet, at der år for år kommer flere og flere dyr omkring campen – til stor glæde for safari gæsterne.